Vacature: Stage, afstudeerplek, (bij)baan?

Stages
Guidon Groep biedt diverse stageplekken waar je uitgedaagd wordt en vragen stellen gewaardeerd wordt. Samen met jou geven wij jouw ontwikkeling een ware boost. Een stage bij Guidon Groep betekent dat je kunt rekenen op één-op-één begeleiding en zelfstandig actief meedraait in de praktijk. Samen ontdekken we waar jouw expertise ligt, waar jouw interesses liggen en waar je je nog in zou kunnen ontwikkelen.

Afstudeeropdracht
Ben je als laatstejaars student op zoek naar een afstudeerplek? Met diverse afstudeeronderwerpen kun je bij ons terecht. Natuurlijk kun je bij Guidon Groep rekenen op een deskundige en betrokken begeleider.

(Bij)baan bij Guidon Groep
Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden om bij ons te werken naast je studie? Neem vooral contact met ons op.

Guidon Groep

Je komt te werken binnen de Guidon Groep. Onder de Guidon Groep vallen Actan – adviseurs en accountants, Sophista – fusies en overnames en Twine – Business Intelligence.
Waarom je zou willen werken bij de Guidon Groep?

De Guidon Groep is één van de weinige zelfstandige full-service financieel advieskantoren.
Onze (meewerkende) partners bepalen het beleid, waarbij zij de belangen van de medewerkers zwaar meewegen. Zij weten wat er op de werkvloer speelt.

Groot genoeg om jou de mogelijkheid te bieden om je verder te ontwikkelen. In jouw eigen vakgebied, maar ook in de breedte: je kan bij ons kennismaken met veel verschillende onderdelen van de financiële dienstverlening. 

En klein genoeg om je persoonlijk en op jouw wensen gericht te begeleiden. En om al je collega’s bij naam te kennen. We werken hard, maar er is ook tijd om met elkaar te ontspannen en successen te vieren.

Spreekt deze vacature je aan? Neem contact met ons op!

Je bereikt ons via +31 20 653 21 00 of een e-mail naar werkenbij@guidongroep.nl.
Vul je hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met jou op.

Onze andere vacatures

Past deze vacature toch niet helemaal bij je, maar ben je wel op zoek naar een andere functie?

Bekijk onze andere vacatures, wie weet zit daar jouw droombaan tussen.